vanwege het Corona virus uitgesteld naar mei 2021

Cursus Persoonlijke ontwikkeling voor liefhebbers 

Liesbeth van der Jagt en ik hebben het voornemen om in mei 2021 een week te verzorgen in Frankrijk waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. En dat niet alleen, we willen deze week graag werken met vijf stellen die in het dagelijks leven lief en leed met elkaar delen. Er is wel een voorwaarde, minstens één van de twee moet een dokter zijn.

Persoonlijke ontwikkeling gaat vaak samen met de ontwikkeling in je relatie. ‘Als de één trilt, vibreert de ander’. Het feit dat een van jullie, of jullie beiden, het beroep van arts uitoefent heeft invloed op je persoonlijke ontwikkeling, op je relatie en leefomgeving. En omgekeerd beïnvloedt je persoonlijke leven het functioneren als professional.

Het wordt geen week waarin zware kost aan de orde is; we zoeken je persoonlijke ontwikkeling in de dagelijkse dingen, in een wandeling, in een ochtend meditatie, in het bereiden van een maaltijd, in creatieve opdrachten en in het staren in het vuur. We onderzoeken hoe je je beweegt in groepen, hoe je je verhoudt tot anderen en wat in een groep bij uitstek jouw bijdrage is. Door de week heen voeren we individuele gesprekken waarin je aandachtspunten aan de orde komen, en des gewenst zijn er gesprekken met jou en je partner samen.

We willen deze week houden op een comfortabel landgoed in de Dordogne. Weg uit je vertrouwde omgeving, en wie weet zie je ineens ongekende kanten van jezelf en bij je partner.

Voorafgaand aan de cursus voeren we een gesprek met jou om je persoonlijke leerpunten te kennen.

Voor deze cursus is een aanvraag gedaan voor 28 accreditatie punten voor huisartsen.

Medisch specialisten kunnen deze accreditatie zelf aanvragen bij ABAN als onderdeel van het persoonlijk leerplan.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en uiteraard van de maatregelen betreffende COVID-19 gaat de cursus door.

Informatie: info@keijzervanderjagt.nl 

Graag horen we of je in principe interesse hebt aan deze week deel te nemen zonder je direct in te schijven.