over werkdruk en vitaliteit (ook online)

Het huisartsenvak wordt door de meeste huisarts/EKC-en met veel plezier uitgeoefend; het contact met mensen en de vrijheid om eigen interesses verder te kunnen ontwikkelen spelen daarbij een belangrijke rol. Daarnaast vinden veel huisarts/EKC-en het vak op sommige punten zwaar. De organisatorische druk, de patiënt die gewapend met internetkennis ingewikkelde vragen heeft, de kans op vergissingen of fouten en de combinatie met het privéleven leiden voor veel huisartsen tot een verstoring van de balans werk-privé. In de cursus wordt ingegaan op factoren die de werkdruk, de vitaliteit en het werkplezier belemmeren en factoren die daartegen beschermen, energiegevers en energievreters. De deelnemer rondt de cursus af met een of meer persoonlijke inzichten en voornemens.

Wanneer en waar?

Keijzer en Van der Jagt organiseert deze cursussen in samenwerking met LINKH of een regionale opdrachtgever.

Doelgroep en groepsgrootte

De cursus is bedoeld voor EKC en huisartsen, de groepsgrootte is maximaal 14 deelnemers.

Duur van de cursus

De cursusduur is 4 uur.

Docent

De cursus wordt verzorgd door ervaren trainers die goed bekend zijn in de huisartspraktijk.

Meer weten?

Voor meer informatie mail naar of bel met Arie Keijzer;

arie@keijzerenvanderjagt.nl , tel 06 53980519

Annuleringsvoorwaarden

Na ondertekening van de offerte door de regionale partner kan tot drie weken voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Binnen drie weken tot 1 week voor aanvang wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen één week betaalt u de volledige cursuskosten.

Wat is een EKC-vervolgcursus? 

De aanwezigheid van een Erkend Kwaliteits Consulent is een van de voorwaarden voor het accrediteren van nascholingsactiviteiten in huisarts-toetsgroepen. Om EKC  te worden moet je de EKC-basiscursus gedaan hebben. Na 5 jaar kun je je als EKC laten her-registreren als je 20 uur scholing hebt gevolgd op het gebied van onderwijs/kwaliteitsbeleid maken of organiseren

Kijk voor het actuele aanbod op www.keijzerenvanderjagt.nl